Etusivu

Paketeissamme on kaikki mitä työn tekemiseen tarvitset, kuten työvälineet, langat, helmet tai timantit sekä ohjeet.                          

 

                              timantti_asetus

Timanttimaalauksella luot upeita elementtejä kotiisi. Työ on helppoa, mutta vaatii vähän keskittymistä. Unohda arjen murheet, rakenna ja ihaile.

Timanttimaalaus sopii aikuisille ja lapsille, pojille ja tytöille, yksin tai yhdessä. Töitä löytyy pienestä harjoittelusta, isoihin ja mahtaviin katseen vangitsijoihin. Työ tehdään asettelemalla timantit liimapinnalle painetun kuvion mukaisesti. Timantit voivat olla neliöitä tai pyöreitä. Meidän Youtube ohjeen löydät tästä: (53) Timanttimaalaus-ohje - YouTube

 

                     helmi_kaupunki_muokattu

Helmikirjontaa voi käyttää sisustuselementteinä, tauluina, tyynyinä tai käytössä vaikka kassia koristamassa. Työ tehdään neulalla ja langalla kirjailemalla helmiä mallin mukaisesti.

 

                  99011kisupoetkoe

Ristipistotyöt ovat perinteisiä ja aina kauniita. Työ tehdään neulalla mallin mukaan joko valmiiksi painetulle mallille tai laskien mallista, tieto löytyy työkuvauksesta.

 

                         a4169_talvipoelloen_lento

Nukitetut ryijyt käyvät seinälle, matoksi tai tyynyn päälliseksi. Työ tehdään isoreikäiselle verkolle paketissa tulevan koukun avulla. Ohje Youtubessa: https://youtu.be/nF4PNtSdIkk

 

                       Talo_3D

3D-kirjonnalla luot upeita sisustuselementtejä kotiisi tai ainutkertaiseksi lahjaksi. Muovikankaalle kirjotaan neulalla mallin mukaisesti ja valmiit palat yhdistetään kolmiulotteisiksi koristeiksi.

 

Huomioithan, että töitä on vain rajallinen määrä myynnissä.


Työohjeet

Paketeissa on suomenkieliset ohjeet. Apua saat askartelumaa.fi Facebookista sekä sähköpostilla askartelumaa@gmail.com.